Благодарствено писмо от Борислава Канайкова

Благодарствено писмо от Борислава Канайкова

Искам да споделя със всички, колко много бях изненадана от екипите на Бърза помощ - Благоевград, които бяха дежурни през изминалата нощ на  23 срещу 24.06.2014г.  Като изключим факта, че  за да се свържеш с Бърза помощ, в което и да било населено място, минаваш през телефон 112 , на които трябва да обясняваш какъв ти е случаят, а те пък да го препредават на екипите - лекари.

На фона на цялата тази одисея съм възхитена от бързото, адекватно и безкрайно хуманно и уважително отношение от страна и на двата екипа на бърза помощ, които посетиха дома ни и се погрижиха за майка ми, през изминалата нощ.

И още повече на дежурният екип на Спешно приемно отделение на МБАЛ - Благоевград. Искам да им благодаря за грижите, вниманието и уважителното отношение. Не е за вярване, че все още има такива хора, на фона на цялата помия изливаща се по отношение на медиците ни и най-вече по Бърза помощ и Спешно приемните отделения.

Благодаря още веднъж от мое име и от името на майка ми и цялото ни семейство, на д-р Слаев, медицинската сестра Оля Секулска, д-р Росен Стойчев и целият екип на Спешно приемно отделение.

Те са достоен пример за подражание и уважение! Дай боже повече ЧОВЕЦИ, като тях!

С уважение и респект, към работещите в тези звена: 

Борислава Канайкова