Снежана АНГЕЛОВА: В спешно отделение и хирургия при МБАЛ - Благоевград срещнахме ...

доктори на хирургично отделение

СН. АНГЕЛОВА: В СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ И ХИРУРГИЯ ПРИ МБАЛ - БЛАГОЕВГРАД СРЕЩНАХМЕ ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, БЛАГОДАРЯ ИМ!
На 15.09.2012 година баща ми Янко Стойчев получи остра жлъчна криза, поради което потърсихме помощта на Спешно отделение - Благоевград.В този ден дежурен беше екипът на д-р Катерина Митова.С изключителен професионализъм и бързина д-р Митова предприе всички необходими мерки за установяване на същинското положение на баща ми. Същия професионализъм срещнах и при извършване на ехографското  изследване. Притеснението ми беше голямо и за мое съжаление не запомних името на доктора. По преценка на лекарите баща ми беше хоспитализиран веднага в хирургия при МБАЛ-Благоевград. Това стана в рамките на час и половина, тъй като работата на всички, включително и изследванията, правени в спешна лаборатория, беше много добре организирана.

В хирургия отново срещнахме безупречна организация при настаняването, невероятна хигиена, стерилност и добро отношение. По същия начин - отговорно, професионално и човешки, в това отделение беше гарантирано възтановяването на баща ми, включително и грижите, полагани от медицинския и помощен персонал. Искам да изкажа своята благодарност на лекарите д-р Т.Тодоров,д-р Димитров и целият медицински екип, участвал в операциятана баща ми.


Следва да благодаря на д-р Кр.Михайлов, който в качеството си на ръководител на болницата несъмнено е допринесъл да извървим този път от Спешен център до изписването на баща ми, с чувство на благодарност и надежда, че се случват и добри неща.

"...следователно, шансът съвсем не е малък. Зарова да преглътнем горчивия залък, затова да запазим във времето тежко нещо малко от Бога и нещо човешко", както е казал Недялко Йорданов.

С благодарност: СНЕЖАНА ЯНКОВА АНГЕЛОВА, гр.Благоевград